Ofrivillig barnlöshet

4 ultraljud och många sprutor....
I mitt senaste inlägg berättade jag att vi precis hade fått höja gonal-F dosen för första gången till 137,5 enheter efter 6 dagar på 125 enheter. 
Vi körde på med 137,5 enheter i tre dagar +fyremadel som vanligt och på måndagen den 8/10 var det dags för ultraljud nr 2. 

Det hade fortfarande inte hänt mycket alls med mina blåsor så nu rick vi öka dosen en gång till. Vi ökade en andra gång till 225 enheter gonal-F och körde på det i tre dagar till. +fyremadel som vanligt. 

Efter tre dagar var det dags igen för ultraljud nr 3. Den 12/10. Och det hade ännu en gång inte hänt speciellt mycket med mina blåsor. Och mina ta kär började tänka att varför utsätter vi oss för detta? Jag mår så psykiskt jävla dåligt just nu. Så vi bestämde oss för att öka dosen ÄNNU en gång, så nu ökade vi till 300 enheter +fyremadel. 
Denna gång var det sista chansen sa läkaren, händer det inget nu så kommer vi avbryta detta försök och jag var helt jävla förstörd, nu hade det gått  2 veckor sedan sprut start och jag blev så fruktansvärt tom och ledsen! Hoppet fanns inte alls efter alla höjningar utav dosen utan resultat. 

Den 15/10 var det dags för ultraljud nr 4 och det var då jag fick beskedet... 

Men det berättar jag mer om i nästa inlägg! 

Bild på min mage under sprutperioden... 
Kram på er finisar❤ 

PS: var rädda om er och ni är inte ensamma ❤❤